Probeer nu LED verlichting uit!

Ontdek de pluspunten van LED via het ‘Try before you buy’ programma

LED verlichting gratis uitproberen

Veel mensen hebben nog twijfels over de kwaliteit en uitstraling van LED verlichting. Drie terugkerende problemen die wij vaak te horen krijgen zijn:

  • Twijfels over de sfeer LED verlichting
  • Twijfels over kwaliteit LED verlichting
  • Twijfels over kwaliteit LED leveranciers

Omdat wij van LedsCompare.nl 100% achter LED verlichting staan en wij alle partners zelf hebben geselecteerd zijn we het ‘Try Before You Buy-programma’ begonnen. Dankzij dit programma kunt u nu kosteloos de LED lampen uitproberen door middel van een testopstelling in uw eigen ruimte(s).Op deze manier kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos kijken of LED Verlichting inderdaad aan uw verwachtingen voldoet.

START DE LED SCAN

Natuurlijk is de kwaliteit van het licht niet de enige overweging om al dan niet over te stappen op LED verlichting. De besparing is waarschijnlijk de reden dat u in eerste instantie bent gaan kijken naar LED. Om dit voor u inzichtelijk te maken kunt u met een van onze adviseurs ook een energiescan doen. U krijgt dan een document waarin overzichtelijk de besparing staat voor uw specifieke situatie.

Ook kunt u op onze site door middel van een simpele tool kijken welke besparing led u oplevert. Zodra u overstapt, gaat u meteen besparen en de investering in LED is er vaak al op vrij korte termijn terugverdiend. Wij realiseren ons desondanks dat de investering soms toch nog een aardige investering kan zijn voor een ondernemer.

Geld dat u vervolgens niet meer in uw bedrijfsvoering kunt steken. Daarom denken we ook op dit gebied graag met u mee. Wij kunnen u de volgende oplossingen aanbieden die de investering voor u minimaal houden.

  • Betaal LED met besparing
  • Led verlichting lease

Wij zijn er van overtuigd dat dit voor iedereen het moment is om over te stappen naar LED verlichting. Mocht u toch nog steeds twijfelen, of vragen hebben over LED. Wij staan iedereen graag telefonisch of per mail te woord op 020-8932997 of info@ledscompare.nl